Parkkipolttimo 12V 10W halogen

Parkkipolttimo 10W halogen 12V 10W. Kymmenwattinen halogeenipolttimo joka sopii sätkän parkkipolkkimon paikalle. Helpoin tapa rakentaa päivävalot rättäriin. Ei uusia johdotuksia, eikä kytkentöjä. Katsastusmies saattaa näistä kirkaista parkeista huomauttaa, vaikka Trafin määräyksissä ei ole säädelty parkin tehoa.

Vakiomallinen poltin on tuote A1.4126.

  4,90 

  Ei omassa varastossa, tilaustuote (info)


  Etuvalaisimella tarkoitetaan auton etuosaan sijoitettua valaisinta, jolla ilmaistaan ajo- neuvon läsnäolo ja leveys edestä katsottuna.

  Etuvalaisimia tulee olla kaksi ja valaisimen etäisyys auton uloimmasta ulkoreunasta saa olla enintään 400 mm. Valaisevien pintojen sisäreunojen välisen etäisyyden on oltava vähintään 600 mm, kuitenkin vähintään 400 mm, mikäli ajoneuvon kokonaisleveys on enintään 1300 mm. Etuvalaisimen tulee sijaita vähintään 350 mm ja enintään 1500 mm korkeudella maan pinnasta. Jos korin muoto estää sijoittamisen alemmas kuin 1500 mm, saa etuvalaisimet kuitenkin asentaa enintään 2100 mm korkeudelle. Etuvalaisimen on annettava valkoista valoa ja ne on suunnattava eteenpäin. Merkkivalo on pakollinen, mutta sitä ei kuitenkaan vaadita, jos kojetaulun valaistus voidaan kytkeä päälle ainoas- taan samanaikaisesti kuin etuvalaisimet. Etuvalaisimen on näyttävä vaakatasossa 45° sisäänpäin ja 80°ulospäin.

  Tuotteen laatuluokat (1-5):

  1 = Ei myynnissä meillä
  2 = Käyttökelpoinen, mutta vaatii sovitusta
  3 = Hyvä alkuperäistä jäljittelevä osa
  4 = Alkuperäisosaa vastaava laatu tai alkuperäinen osa
  5 = Laadukkaampi tai kehittyneempi kuin alkuperäisosa
  NOS = Vanhaa varastoa oleva käyttämätön alkuperäisosa (new old stock)

  Arvostelut (0)

  0.0
  0
  0
  0
  0
  0

  Kirjoita ensimmäinen arvostelu tuotteesta “Parkkipolttimo 12V 10W halogen”

  Kukaan ei ole vielä arvostellut tuottetta, ole sinä ensimmäinen.